Havens Gardameer - help jij mee aan een volledig overzicht?

Het Gardameer is zeer populair bij mensen met een zeilboot of motorboot.  Heel wat landgenoten nemen dan ook hun eigen vaartuig mee naar het, volgens ons, mooiste meer van Italië.

Eenmaal ter plaatse wil je natuurlijk je boot in het water laten en vervolgens een aanlegplaats zoeken in een haventje, in de buurt van je hotel of camping.

Samen met alle Gardafriends (liefhebbers van het Gardameer) proberen we een zo compleet mogelijk overzicht te maken van alle havens en baaitjes aan het Gardameer.

Hoe kan je meehelpen?

Op onderstaande Google map (bekijk hier een grotere versie van de kaart) hebben we met behulp van een luchtfoto alle (volgens ons) haventjes aan het Gardameer gemarkeerd.

Iedere markering heeft een label, voorbeeld "Plaatsmarkering 17".  De markeringen waar "Plaatsmarkering XX" staat moeten nog aangevuld worden met informatie (Stadje, naam van de haven, adres, bijkomende informatie,...)

Heb jij meer informatie over een haven, inlegplaats, baaitje,... en wil je meehelpen?  Doe dan het volgende:
Surf naar deze pagina van ons Gardameer forum (aanmelden kan met Hotmail, Yahoo of Facebook account), vermeld de naam van de plaatsmarkering waarover jij meer info hebt en deel vervolgens jouw kennis over dit punt op de hieronder beschreven manier.
(Heb je geen account bij een van de hierboven vernoemde websites, stuur dan een mailtje naar contact @ gardafriends.com)

Voorbeeld:

"Plaatsmarkering 17" : Dit is de haven van ... + alle informatie die je over deze haven hebt.

Op basis van deze info kunnen wij de kaart vervolledigen.  Alvast bedankt Gardafriends!  We zijn benieuwd naar het resultaat!!   :o)
Ken jij nog andere mensen die ervaring hebben met varen op het Gardameer?  Breng hen op de hoogte van deze blogpost!   Grazie!
View Gardameer havens in a larger map