Immobiliën: Prachtig luxe golf resort aan het Gardameer

Ben je op zoek naar een eigendom aan het Gardameer? Dan is dit misschien iets voor jou!
Ondergedompeld in de groene heuvels tussen Desenzano en Sirmione en slechts 2 minuten van het Gardameer kan je het prachtige nieuwe luxe golfresort - San Vigilio - terugvinden.
De structuur van het resort is geïnspireerd door de mooie en oude 12e eeuwse abdij die prachtig en zorgvuldig is gerestaureerd. De eigendommen hebben verschillende groottes en indelingen en zijn zeer luxueus afgewerkt.

De appartementen zijn gebouwd rond de open binnenplaatsen en tuinen met gebiedenom te zitten en te ontspannen. Elke woning is fraai vormgegeven en afgewerkt en er is veel licht en ruimte. De benedenverdieping biedt voldoende parkeergelegenheid en er is een automatische Alarm Security systeem, alsmede een 24-uurssecurity management service. De eigendommen zijn ook centraal verwarmd met airconditioning en beschikken over een internetverbinding.

Wonen in San Vigilio geeft je recht op het exclusieve gebruik van de fantastische resort diensten zoals videobewaking, het gebruik van de golfbaan,wellness-en sportcentrum, een restaurant en banqueting faciliteiten,...

Meer informatie kan je terugvinden op de website van Vista Lago Homes

Nog meer immobiliën aan het Gardameer kan je binnenkort terugvinden op Gardafriends.com