Vakantiehuizen in Peschiera del Garda

Het historische plaatsje Peschiera del Garda ligt aan de zuidkant van het Gardameer op zo’n 30 kilometer van Verona. Peschiera del Garda is een populaire toeristische bestemming.

In het historische centrum vind je vele leuke winkeltjes in de typische middeleeuwse straatjes. Vanzelfsprekend is de belangrijkste trekpleister het gardameer. Vele toeristen weten jaarlijks Peschiera del Garda te vinden voor een heerlijke vakantie aan het water.

Liefhebbers van watersport komen zeker aan hun trekken. Naast de vele hotels en campings vind je in Peschiera del Garda ook veel vakantiehuizen, villa’s en appartementen die te huur zijn van particulieren.

Vakantiehuizen in Peschiera del Garda vind je onder andere bij HomeAway.nl. HomeAway.nl beschikt over vele accommodaties rondom het Gardameer, niet alleen in Peschiera del Garda.

In het centrum van Peschiera del Garda vinden tijdens de zomermaanden vaak leuke evenementen plaats, zoals het zomertheater dat op elke dinsdag van juni tot en met september plaatsvindt. Ook diverse muziekfestijnen en een race met Venetiaanse roeiboten zijn leuk om te bezoeken tijdens een verblijf in Peschiera del Garda.